Mød teamet

Gitte Karmark

Partner og daglig leder

Jeg er mor, veninde, datter, søster, leder, iværksætter og elsker at inspirere og motivere mennesker og skabe bedre relationer mellem medarbejdere og ledere.

Jeg er oprindeligt uddannet statsautoriseret revisor, hvor jeg har været revisor i landets førende revisionsvirksomheder.

Jeg fik mulighed for, at blive partner i en af landet største revisionsvirksomheder. Pludselig – da først jeg nåede mit mål – gav arbejdet og den fremtidige karriere ikke mening.

YES en krise, hvad nu? – jeg voksede mig endnu bedre og større og blev ansat som administrerende direktør i en virksomhed som endte med at have mere end 200 ansatte.

Jeg udviklede mine lederevner i denne virksomhed og var med til at nå nye højder – b.la. blev vi Gazellevirksomhed 2 år i træk. Senere indgik vi en kontrakt der slog fejl og i den forbindelse udviklede jeg mine evner med turnaround, forandringsledelse, de svære samtaler, nødvendig motivation mv.

Virksomheden stod overfor nye forretningsformer og det gav ikke længere mening for mig at stå i spidsen for denne virksomhed. Endnu en krise YES – jeg voksede mig endnu stærkere og modigere end nogensinde.

Jeg uddannede mig hos Mette Holm til skyggevejleder og her begyndte en ny spændende rejse. Jeg sagde min stilling op og besluttede mig for ALTID at lave noget der giver mening.

Jeg har et stort erhvervsnetværk, jeg begår mig i topledelser, ved bestyrelsesborde mv. Jeg har utallige traditionelle lederkurser med mig – men stiller mig selv spørgsmålet, hvor effektivt og let det ville have været, hvis LeadersUniverse havde eksisteret?

Privat har jeg to børn og er bosat i Næstved.

Mette Holm

Partner og Aut. psykolog

Jeg er mor, veninde, datter, søster, psykolog, leder og elsker at lære fra mig.

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, hvor jeg nåede at være klasselærer i 3 år for den skønneste klasse på Skaade Skole i Aarhus.

Derefter valgte jeg at uddanne mig til psykolog.
Jeg har siden 2004 været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har mere end 10.000 samtaler med i min erfaring. Jeg praktiserer stadig.

Desuden har jeg samlet et netværk af dygtige privatpraktiserende psykologer fordelt rundt i landet.

Jeg har efter min psykolog-uddannelse studeret
Skyggearbejde hos Debbie Ford i San Diego
Mindfulness v. Jon Kabat-Zinn i San Francisco

Udover at have dette online-leaderuniverse, har jeg også Mettes univers, hvor jeg giver så meget som muligt viden videre til kvinder.

Jeg elsker at skabe, jeg elsker at inspirere og motivere.

Jeg er fast ekspert i de større, førende magasiner i Danmark
Har deltaget som parterapeut i go’ aften og go’ morgen Danmark
Fast klummeskribent på Jyllandsposten
Fast klummeskribent for Aarhus Stiftstidende

Jeg har udgivet 3 bøger:
Bestseller bogen: Elsker mig for evigt (2015)
Et selvkærligheds Boost til Dig (2016)
Boost din selvkærlighed (2016)

Privat har jeg to børn og er bosat i Højbjerg v. Aarhus

 

Kenneth Adelhardt

Manager

At fremstå stærkt personligt handler ikke blot om makeup. Det handler om udstråling, om at finde autensiteten og bruge den som sin styrke. At finde sin egen stil og gøre den mere tydelig. Alt fra styling og kropssprog til stemmeføring og fremtoning er mine spidskompetencer.

Jeg er uddannet make-up artist og arbejder b.la. på DR som make-up artist/stylist, på Mettes Univers som agent og her på LeadersUniverse som manager.

 

Rikke Nørlund Brok

PA/grafiker

Kreativitet er ikke bare en hobby i fritiden eller en opgave på jobbet. For mig er kreativitet en livsstil som udleves døgnets 24 timer og jeg er altid frisk på nye udfordringer…

Jeg er uddannet reklametegner og multimediedesigner – med et godt øje for detaljer. Herudover har jeg en uddannelse som dekoratør – med flair for indretning.

Jeg er til daglig ansvarlig for alt det grafiske omkring LeadersUniverse og Mettes univers. Jeg sikrer den røde tråd igennem alle vores processer.

Jeg koordinerer opgaver fra start til slut – både den kreative og den praktiske proces.