Derfor

Vi elsker online motivation og inspiration af en simpel årsag: Fordi det virker.

Forestil dig, at du er en der inspirerer og går forrest. Du giver dig selv, dine kollegaer, chefer og medarbejdere følelsen af at være værdsatte og værdifulde. Hver dag går du hjem og tænker, at du har været med til at gøre en forskel for dig, for dine medarbejdere, dine kollegaer, for virksomheden, for andre – I skaber det gode arbejdsliv – det er vores MISSION.

Vi har udviklet dette univers, fordi det er fyldt med den viden, vi selv har søgt, især i de perioder, hvor det har føltes som om vi var faret vild i junglen af kurser. Hvor arbejdslivet bragte flere bekymringer og stress end glæde, motivation og inspiration.

Dernæst, og her kommer den dybere mening, vi elsker at lære fra os om meningen med det gode arbejdsliv. Vi er af den opfattelse, at der mangler bidrag i kursusverdenen fra ledere og den psykologiske verden, der selv har prøvet at lede og udvikle mennesker og organisationer.

Så her i dette univers finder du alt det bedste fra erhvervslivet og den psykologiske verden, sat på enkle formler – bliv leder i dit eget arbejdsliv og stil dig stærkt mentalt!

Det, du finder i dette univers, er en stor samling, der forhåbentlig skal hjælpe dig til at finde en lettere vej i det gode arbejdsliv. Hjælpe dig til at finde ind til dit autentiske selv, skabt af dig – ALT HANDLER OM DIG.

Det du finder i Leadersuniverse, skal ses som inspiration til dig, du kan bruge øjeblikkeligt, igen og igen, når du i din praktiske dagligdag har brug for det. Gentagelser sikrer at motivation fastholdes og at der sker en reel integration i hverdagen.